Wat dromen...

Amélie heeft in Herbeumont haar gezellige huis nagelaten. Kent U de Belgische Ardennen, het land van de leidekkers, van Godfried van Bouillon, van de wandelaars en de vissers? In het hartje van de Semois-vallei, stellen wij U een rustige etappe voor om in de zomer te genieten van de frisheid van onze bossen of in de herfst van het imposante gebrul van een hert ...
 

 :: Extra's en                 praktische infos

Contact
Le Logis d'Amélie
Rue de l'Horloge, 17
B-6887 Herbeumont

Tél : +32 3 744 03 30

logisdamelie@gmail.com

Over de ganse lengte van zijn doortocht door het Ardense bos, verspreidt de Semois zijn parels, waaronder Herbeumont.

Niet ver van Neufchâteau, Bertrix, Bouillon en Florenville, ademt dit sympathiek dorpje de gemoedrust en de zachtheid van het leven.

Genesteld aan het uiteinde van een dal, aan de voet van zijn oude burcht, is hij gekend voor zijn 95 km wandelroutes, gevarieerd naar ieders hartelust. Hij verleidt steeds weer de toeristen en de natuurliefhebbers die komen om hier te herbronnen.

In het centrum van het dorp nodigt het vakantieverblijf  "Le Logis d'Amélie", uit tot rust en onspanning. Het biedt U al het gewenste comfort aan.

De sportieve activiteiten, de toeristische bezienswaardigheden, de culturele evenementen zijn talrijk in de regio en laten toe om aangename momenten te beleven, samen met de familie of onder vrienden, en dit tijdens een weekendje of zelfs gedurende een ganse week.

Herbeumont beschikt eveneens over een zeer goede infrastructuur: hotels, restaurants, winkels, enz. 

Dit kleine dorpje is tevens een ideale uitvalsbasis om de toeristische trekpleisters van de Ardennen en de Gaume-streek te verkennen.